- bayat pide yada ekmek
- çeşitli baharat; nane ve kırmızı biber
- 1 kaşık tereyağı (bir kase kıtır ekmek için)
10 Eylül 2009 Perşembe
kıtır
Bayatlamış pidelerinizi değerlendirmenin en güzel yolu; Çorbalara kıtır yapmaktır bence. Ekmek kıtırından bile daha lezzetli oluyor pideden yapılmış kıtır... Üstelik kapalı bir kavanoz yada saklama kabında uzun süre saklayabilirsiniz. Domates çorbasının hemen arkasından bu kıtır tarifini koyayım dedim. Tarif demek yanlış olur aslında fikir diyelim. Ben biraz farklı olarak bu sefer sadece kızartmak yerine birde çeşitli baharat ve tereyağı ile lezzetlendirdim size de tavsiye ederim. afiyet olsun.
malzemeler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
deneyeceğim inşallah
teşekkürlee, elinize sağlık
kıtır kıtır yemeniz dileğiyle sevgiler
Yorum Gönder